Ebben a videóban Robi egy új családi ház Loxone megoldásait mutatja be. Az intelligens rendszer célja a fűtésvezérlés, árnyékolás technika és világításvezérlés optimalizálása volt. 

Megvalósítás

Az L-Cont Villamossági Kft.-vel közösen kialakított elosztószekrényben van a Loxone automatizációjának szíve-lelke, amelynek megtervezése kiemelt figyelmet kapott a projekt során.

Az itt található miniszerver felelős az automatizált funkciókért, de további extension modulok, például a redőnyvezérléshez szükséges relék is megtalálhatóak itt. Az RGB relék pedig a különböző fényforrások vezérlését teszik lehetővé. 

A Modbus extension segítségével a gépészeti rendszert is sikeresen integráltuk. A fűtést egy Daikin hőszivattyúval oldották meg, melyet teljes mértékben tudunk vezérelni, sőt a hibakódokat is szinkronizáljuk. A fűtéshez szükséges alközpontot egy relay modullal szereltük fel, amely a keringető szivattyú vezérlését végzi. 

Miniserver

A Loxone Miniszerver a rendszerünk szíve, még mielőtt csak arra gondolnál, hogy mit kellene tenned, már tudja, mit kell csinálnia – mindig egy lépéssel előtted jár. Az extension-ök csatlakoztathatók a Miniszerverhez, hogy számos extra funkcionalitást adjanak hozzá; ez teszi a Loxone rendszert végtelenül rugalmassá.

Világításvezérlés

A széleskörű világítási megoldásaink lélegzetelállító légkört teremtenek bármelyik szobában. A Loxone rugalmasságának köszönhetően integrálhatsz bármilyen világítási forrást, amit csak szeretnél. Ügyfeleinknek kedvenc funkciója az éjszakai üzemmód, hisz ilyenkor a ház csak minimális fényforrást használ, de pont azon a helyen, ahol szükségük van rá.

Hűtés-fűtés

A hűtés-fűtés vezérlés biztosítja, hogy minden egyes szoba mindig megfelelő hőmérsékletű legyen.

ingyenes konzultáció

Kötelezettség nélküli beszélgetésre hívjuk soproni irodánkba, ahol megismerhetjük Önt és az igényeit.

Amikor önnek megfelelő

Tudjuk, hogy milyen kiszámíthatatlanok a hétköznapok. Kérjen visszahívást olyan időpontban, amikor Önnek is megfelelő!

Büszkék vagyunk, hogy a Digitop Informatika Kft. hivatalos Loxone Gold Partner.

Tegye meg az első lépést a hatékonyabb jövőért!