Kedves Ügyfeleink és Partnereink,

Örömmel jelentjük be, hogy a Digitop épület automatizálási pályaműve megnyerte az Év LOXONE Projekte 2022 díjat Magyarországon. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a munkánk ilyen elismerést kapott és büszkék vagyunk arra, hogy olyan projektben vehettünk részt, amelyek új mércét állít az épületautomatizálás területén.

A munka során az volt a célunk, hogy egy olyan épületautomatizálási rendszert hozzunk létre egy családi házban, amely magas színvonalú és egyedülálló felhasználói élményt biztosít, fókuszba helyezve a hatékonyságot és a különböző funkciók legoptimálisabb kezelését mint például a fűtést, világítást, árnyékolást és a vagyonvédelmi- és biztonságirendszereket.

Szeretnénk megköszönni minden egyes csapattagnak és partnernek erőfeszítéseiket, kreativitásukat és az elkötelezettségüket, amelyek nélkül mindez nem jöhetett volna létre.

Ez a díj további motivációt ad nekünk a jövőben és arra ösztönöz minket, hogy továbbra is az innováció és a minőség irányába fejlődjünk. Köszönjük az elismerést a Verdom csapatának!

Ha kiváncsi vagy a nyertes pályaműre, akkor itt olvashatod: