kliens üzemeltetés

Hogyan működik a Digitop IT üzemeltetése, és mit kap vállalata a havidíjért?

Teljeskörű számítástechnikai támogatást, hogy a vállalata csak a tényleges munkára tudjon összpontosítani.

IT csapatunk szerződéskötéskor átvizsgálja a jelenlegi számítástechnikai infrastruktúráját és elvégzi a szükséges technikai feladatokat, amik lehetnek hálozatépítési, szerver beüzemelési, de eszközpark frissítési feladatok is.

Átlátható vállalatként és kiemelt Microsoft partnerként átvizsgáljuk és aktualizáljuk a szoftver parkot.

A folyamatos IT üzemeltetéshez telepítjük a szükséges Digitop Control szoftvereket, ami segítségével szakképzett csapatunk teljes információt kap az önök gépparkjáról 0-24 órában, részletesen, a számítógépek hűtésétől a nyomtatók toner-szintjéig. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen meglevő, vagy felmerülő problémát kiküszöböljünk és javítsunk a lehető leggyorsabban.

Hisszük, hogy az üzemeltetést nem lehet biztonsági mentés nélkül végezni, ezért a szolgáltatás csomagunk tartalmaz magas biztonsági feltételek melletti adatmentést. Nincsenek rejtett díjaink, ezért a fix havidíjunk akkor sem változik, ha egy hónapban hibaelhárító kollégáink több alkalommal kell kivonulniuk.

Szolgáltatásunk átlátható ISO9001 tanusítvánnyal rendelkezik. Általunk okozott, vagy szolgáltatásunk hibájából adódó adatvesztésért felelősségbiztosítással működünk, és kártérítést biztosítunk. Ha az Ön vállalata szeretne hatékony versenyelőnyhöz jutni, akkor a Digitop az önök biztonságos IT partnere!

Asztali és hordozható gépek, Tablet

Kiterjedt eszközfelügyeletet biztosítünk szerverek, munkaállomások, asztali és hordozható számítógépek, valamint tabletek felett, a nap 24 órájában.

nyomtatók

Egyszerű eszközök, amik néha megnehezítik az irodai munkákat. Csapatunk real-time monitorozza a nyomtatók üzemelését. Kényelmi szolgáltatásként biztosítjuk a toner-szintek előre jelzését, és újak beszerzését is ügyfeleink számára.

Microsoft 365

A hatékony irodai munkavégzéshez ajánljuk a Microsoft 365 alkalmazásokat. A fájlok tárolásán, megosztásán kívül többek közt a vállalati levelezés, chat-alapú kommunikáció, office alkalmazások segítik a felhasználókat. Támogatjuk cégét a digitális átállásban. A felméréstől kezdve a bevezetésen keresztül az oktatásig. Tapasztalt, és minősített kollégáinknak nincs megoldhatatlan feladat. Ehhez microsoft silver partner státuszunk a garancia.

Remote support

Real-time követjük teljes számítástechnikai infrastruktúráját távolról, a Digitop központjából, az általunk használt remote monitor software segítségével. Elektronikus hibajegy rendszerünk és ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a távoli hibaelhárításért.

Helyszíni hibaelhárítás

Egy felmerülő IT hiba akár meg is akaszthatja egy vállalat működését. Hatékony szakember csapatunknak és gépjármű flottánknak köszönhetően gyorsan tudunk reagálni bármilyen távolról nem megoldható problémára. Eszközparkunk új elektromos járművekkel is bővült, csökkentve az ilyen kiszállások öko lábnyomát.

Bérbeadás

Olyan eszközökre nyújtunk bérleti lehetőséget, amik a kedvelt válllalati gépjárművekkel ellenben bevételtermelők.

Béreljen akár egész számítógép flottát is a Digitop Kft.-től, amihez biztosítunk üzemeltetési és adatmentési szolgáltatást is. Miért állna a vállalkozása pénze eszközökbe, ha tudja másra is fordítani?

Vírusírtó

IT üzemeltetőként fontosnak tartjuk a biztonságos működést, ami elengedhetetlen egy részletesen kidolgozott biztonsági rendszer nélkül. ESET szakértőként nem csak a Digitop adatközpontját tudjuk biztonságban, hanem ügyfeleink infrastruktúrájára is kiterjesztjük a piacvezető vírusirtó megoldását.

Speciális software beszerzés/telepítés

Segítünk beszerezni és telepíteni bármilyen általános (Microsoft, ESET, stb.) és iparági specifikus software-eket, valamint kezeljük licenszének kiosztását, díjazását.