Infrastruktúra üzemeltetés

Hálózati eszközök karbantartás

Elavult router-ek, kábelek és átláthatatlan hálózati rack szekrény? Szakértő és Mikrotik képesített mérnök csapatunk segít modern hálózati megoldásokat nyújtani.

Szerverek üzemeltetése

Adatmentés a nyugodt munkavégzés egyik alappillére. A Synology, VEEAM és Backup Assist szakmai partnereként a Digitop segít az Ön szervereit naprakészen tartani, optimalizálni az adatsebességet, és további biztonsági mentéseket végezni az internettől izolált adatközpontjában is.

Kábelezés, Hálózat kiépítése

Átláthatatlan, vagy szakmailag nem megfelelően kialakított belső hálózat százalékosan kimutatható hatékonyság csökkentő erővel bír. Szakmai csapatunk segít vállalatának a lehető legprofesszionálisabb hálózatot kialakítani, amely magában foglalja a kábelezést, routerek beüzemelését, hálozati perifériák szinkronizálását, a biztonsági tűzfal létrehozását is, és mindezek egyszeri, vagy havidíjas üzemeltetését is.

IP telefónia

Sangoma partnerként, szolgáltatásunkkal bármilyen fizikai telefonközpont kiváltása lehetséges, lehetőséget adva a vállalati telefonközpontok széleskörű igényeinek kiszolgálására.

Havidíjunk tartalmazza az összes üzemeltetési költséget, megspórolva vállalatának minden felesleges beruházási költséget.

Az egymás közötti és hálózaton belüli beszélgetések ingyenesek.

Hatékonyságnövelő funkciók közé tartozik a csoportos, átirányítási, távmunkát segítő funkciók, és a CRM rendszerbe történő integráció is.

Home Office állomások telepítése

A COVID világjárvány felértékelte a Home Office munkavégzést, amelyhez elengedhetetlen bizonyul egy hordozható munkaállomás, a vállalati igényeknek megfelelően VPN-el, szakszerű védelemmel és szoftverekkel. A Digitop csapata gyors megoldást tud nyújtani a teljes üzembe helyezésre, üzemeltetésre is. Nem szeretné megvásárolni? Van lehetősége bérelni is ilyen eszközöket!

Mentési szolgáltatás
NAS/Storage napi mentése

Egy megbízható vállalat működésében nem merülhet fel adatvesztés. Tartsa biztonságban az Önnek értékes információit, és a Digitop garantálja az adatai folyamatos mentését és azok tükrözött másolatait is, magasfokú tűzfal.