ISO 9001-Minőségbiztosítás

Az első, és egyik legfontosabb rendszer a vállalkozások részére, az ISO 9001 tanúsítvány, aminek ugyanennyire kiemelkedő szerepe van a fogyasztók részére. Azt jelzi a leendő vásárlók számára, hogy a vállalat rendszerei, folyamatai, minden szinten megfelelnek a vásárlók igényeinek, azaz az ügyfeleink az igényelt szolgáltatásokért és termékekért biztosan azt fogják kapni, amit elvárnak.

Az ISO 9001 tanúsítás a Nemzetközi Szabványosítási Szervezet (ISO) által kidolgozott szabályokon alapul, amelyet szintén folyamatosan megújítanak és az aktuális igényekhez alakítanak, emelve a szabvány minősítésén. Ez a rendszer 2015-ben került teljes átdolgozásra, és azoknak is frissítenie kellett, akik korábban már megszerezték a tanúsítványt. Tehát: tényleg mindent a fogyasztóért. A minőségbiztosítási, inkább minőségirányítási tanúsítvány megszerzése komoly átvizsgálással jár.

ISO 14001-Környezetvédelem

Az ISO 9001 mellett az egyik legfontosabb tanúsítványunk. A minőség mellett egyúttal célkitűzésként tekintünk, a lehetőségeinkhez mérten a minket körülölelő világ megvédésére. Ennek pedig egyik lehetősége nem csak a már meglévő környezet védése és óvása, hanem a megelőzés, azaz, a folyamataink ellenőrzése, amelyek a környezettel kerülnek kapcsolatba. A megelőzés, mint tudjuk sokkal jobb, mint utólag cselekedni. Az általunk használt elektronikai és kommunális hulladékok megfelelő kezelése, de a szerverparkunk optimalizációja, és ezáltal a karbon lábnyomának sikeres csökkentése is ennek az erőfeszítésnek az eredménye.

Bisnode / Dun & Bradstreet Tanúsítvány

A Digitop Informatika Kft. rendelkezik Európa legelterjedtebb pénzügyi minősítésével, a Dun & Bradstreet AAA Gold tanúsítványával (régebb: Bisnode). Az AAA Gold minősítés számos változót figyelembe véve, egy adott statisztikai módszertan alapján állapítja meg, hogy melyek Magyarország pénzügyileg legkevésbé kockázatos vállalatai.

A Dun & Bradstreet így fogalmaz a legnagyobb minősítési kategória, az AAA (tripla A) minősítésről, amit a vállalatok kevesebb mint 1%-a tud megszerezni: A minősítésre jogosult magyarországi vállalatokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Büszkék vagyunk erre a minősítésre, és folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezt a bizalmat tovább építsük!

elismert tudás

tanúsítványok