Az új Hörmann Air még könnyebbé teszi a piacvezető Hörmann garázskapu motorjainak vezérlését. Csak csatlakoztassa, konfigurálja, és hagyja, hogy a Loxone varázsoljon!

Az új Hörmann Air lehetővé teszi a különböző típusú Hörmann motorok zökkenőmentes és natív integrálását. A Loxone Config API-csatlakozóján keresztüli egyszerű Plug&Play-nek köszönhetően a Hörmann alkatrészek rekordidő alatt könnyedén integrálhatók a meglévő rendszerbe.

A hagyományos német Hörmann cég az egyik nagy szereplő a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások területén. Termékeiket, mint például a garázs- és görgőajtókat, már integrálták a Loxone rendszerébe– de korábban ez némi erőfeszítéssel járt. Eddig ehhez több felszerelésre volt szükség, mint például 2 relé vagy akár 2 digitális bemenet. Ráadásul külön kábelezést kellett végezni, és nagyobb volt a telepítési ráfordítás. A Hörmann Airrel olyan terméket biztosítunk Önnek, amely a Hörmann nagy hírnevének köszönhetően a magán- és a kereskedelmi szektor számos projektje előtt nyithat meg kaput.

Az áramellátás a Hörmann HCP interfészen keresztül történik. A kompatibilitási listán szereplő összes motorhoz nincs szükség további hardverre! A Hörmann Airt csak a HCP interfészhez kell csatlakoztatniA Hörmann Air állapotjelző LED-del is rendelkezik.

A kereskedelmi szektorban a Hörmann Air használata rendkívül leegyszerűsíti a garázskapuk és a gördülőkapuk kezelését, mivel nincs szükség további huzalozásra a kapuk intelligens automatizálásához.

ingyenes konzultáció

Kötelezettség nélküli beszélgetésre hívjuk soproni irodánkba, ahol megismerhetjük Önt és az igényeit.

Amikor önnek megfelelő

Tudjuk, hogy milyen kiszámíthatatlanok a hétköznapok. Kérjen visszahívást olyan időpontban, amikor Önnek is megfelelő!

Büszkék vagyunk, hogy a Digitop Informatika Kft. hivatalos Loxone Gold Partner.

Tegye meg az első lépést a hatékonyabb jövőért!