PArtneri Ajánlat

Amivel csak versenyelőnybe kerülhet

Cégünk, a Digitop Kft., prémium minőségű épületautomatizálással foglalkozik. Az általunk kínált termékek és szolgáltatások segítségével épületekokosítására és energiahatékonyságának növelésére specializálódunk. A minőséget, megbízhatóságot és innovációt tartjuk a munkánk alapjának, és büszkék vagyunk arra, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk a projektjeinkben.

Munkafolyamat

Referencia és szakmai kredibilitás bemutatása

Rendelkezünk olyan referenciaprojektekkel, amelyek bemutatják a Loxone® által képviselt minőséget és funkcionalitást. Egy kész, automatizált házon keresztül megmutathatjuk, hogy milyen előnyöket nyújt az általunk kínált technológia. Emellett természetesen a saját tapasztalatainkat és tudásunkat is felajánljuk, hogy segítsünk a projektek meghatározásában és az igények pontosításában.

Ajánlattétel

Miután a potenciális ügyfél megismeri a lehetőségeket, közösen dolgozhatunk az ajánlat kidolgozásán és az ügyfél igényeinek kielégítésén. Ez egy remek lehetőség a közös munkára és az üzleti kapcsolatok elmélyítésére.

A Te jutalékod

Az ajánlatunkat azáltal szeretnénk kiegészíteni, hogy jutalékot fizetünk partnereinknek, mint amilyen te is vagy, amennyiben hozzánk irányítasz üzleti lehetőségeket. Az általunk biztosított jutalék az általad generált Loxone® eszközértékének 10%-át jelenti. Ez egy nagyszerű lehetőség számodra, hogy további bevételi forráshoz juss, miközben a saját üzleti tevékenységedet is folytathatod.

Szerződés

Az ajánlatunk részeként szívesen kötünk veled egy szerződést, amely meghatározza a közös munkánk feltételeit és a jutalékodat. Így mindkét fél számára világos és átlátható lesz a kapcsolatunk.

szakmai támogatás és fejlődés

Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi piaci környezetben az épületautomatizáció egyre növekvő igényt támaszt. Az ügyfelek egyre inkább felismerik az okos épületek előnyeit és az energiahatékonyság jelentőségét. Ezért fontos, hogy már a tervezési fázisban megfontolják az automatizációt. Így a jövőben lehetőséged lesz olyan projektekkel foglalkozni, ahol az építkezés elejétől kezdve beépül az automatizáció.

ANTAL Róbert

Műszaki értékesítő, tervező
+36 99 799 699
antal.robert@digitop.hu

Köszönjük, hogy megfontolod ajánlatunkat!
Amennyiben érdeklődsz, további részletekkel és információkkal szolgálunk szívesen. Nagyon várjuk, hogy együttműködhessünk veled, és sikeres üzleti kapcsolatot építhessünk ki.