Legújabb videónkban bemutatjuk, hogy miért érdemes felkarolni a modern technológiát a kertészkedésben is. A mostani epizódban Hajnal Balázs az Öntözz Okosan (ontozzokosan.com) alapítója segít szakmailag is az automatizált kertépítés bemutatásában. Fedezd fel az okos öntözőrendszerek előnyeit, amelyek pontosan megmérik a talaj nedvességtartalmát, és automatikusan öntözik a növényeidet, így időt, energiát és nem mellesleg vizet takarítva meg számodra.

Bemutatjuk az önjáró fűnyírók világát, amelyek a kertedben járőrözve pontosan és egyenletesen nyírják le a füvet, miközben te pihensz vagy más teendőket végzel. Ne maradj le arról, hogyan lehet az automatizálás a kerti eszközök terén hatékony, aminek segítségével hátradőlve élvezheted a gondozott kerted szépségét.

Öntözés, jókor!

Mint minden (hobbi)kertész tudja, nem szabad öntözni, amikor süt a nap. A Loxone-nak köszönhetően öntözése teljesen egyedileg és intelligensen automatizálható, a napszak és az időjárás függvényében is. Ráadásul az ingyenes Loxone alkalmazással mindent szem előtt tarthat, és például további öntözést indíthat vagy megváltoztathatja az öntözés időtartamát – akár távolról is.

*Az alábbi videóban szereplő 700 m2-es kert éves öntözésének költsége locsolóóra díjszabással közel 70.000 Ft volt. 

 

Esővíz tartály monitorozása

A ciszternából származó esővíz környezetbarát és költséghatékony módon használható a kert öntözésére. A Loxone segítségével a Loxone alkalmazásban leolvashatja a ciszterna töltöttségi szintjét. Ezenkívül értesítést kap, ha a vízszint alacsony, és beállíthat egy minimális vízszintet, amelynél a szivattyú automatikusan kikapcsol.

ingyenes konzultáció

Kötelezettség nélküli beszélgetésre hívjuk soproni irodánkba, ahol megismerhetjük Önt és az igényeit.

Amikor önnek megfelelő

Tudjuk, hogy milyen kiszámíthatatlanok a hétköznapok. Kérjen visszahívást olyan időpontban, amikor Önnek is megfelelő!

Büszkék vagyunk, hogy a Digitop Informatika Kft. hivatalos Loxone Gold Partner.

Tegye meg az első lépést a hatékonyabb jövőért!