Otthon

A Loxone segítségével páratlan módon tudja összehangolni automatizáltan épülete különböző funkcióit. Hagyja, hogy otthona több mint napi tízezer feladatot lásson el nyomon követve és optimalizálva háza energiafelhasználását. Minden helyiség egy külön élettér, ezért a Loxone, öntanuló rendszerének köszönhetően egyedileg szabályozza a helységek hőmérsékletét. A világításvezérlés, és annak különböző módjai különleges hangulatot tudnak varázsolni akár egy gombnyomásra, míg az önműködő jelenlétérzékelők jóvoltából csak a szükséges területek kerülnek megvilágításra. Az intelligens otthon jelző nem áll meg a falaknál: kevesebb ráfordítással is gondozott kerttel büszkélkedhet, hiszen a Loxone talajszondák információi szerint dönt udvara öntözéséről, de még a fűnyírásról is ő gondoskodik. Mindezek a megoldások magas biztonsági előírásoknak megfelelően működnek, aminek tudatában nyugodt szívvel dőlhet hátra kanapéján, mert tudhatja: ha valaki belép az ajtaján, az otthona úgyis jelezni fogja.

Hotel/étterem

Egy hotel épületének működése nem kis feladattal jár, amiben a Loxone rendszere a tökéletes választás lehet. Az épületben tartózkodók biztonsága tökéletes kezekben van a beléptető rendszer és kamerák központi vezérlésének hála. A jelenlétérzékelésnek köszönhetően hatásosan automatizálható a világításvezérlés, de ugyanennyire energia-, és költséghatékonyan automatizálható a fűtés, hűtés, és szellőztetés is. Ha hotel, akkor ne felejtsük a hozzátartozó parkosított területet sem, legalábbis a Loxone nem fogja, hisz a talaj szenzoroknak és az automatizált központi rendszernek köszönhetően, megfelelő időben fog gondoskodni az öntözésről, és a fűnyírásról is.

iroda

Többségünk több időt tölt el a munkahelyén, mint otthonában, ezért az élhető iroda mostanra elvárás lett a munkavállalók számára is. A jól automatizált irodaépület képes teljesen láthatatlanul működni, mégis segíteni vállalkozását. Mindannyian ismerjük a szellőztetés élettani hatásait a megfelelő oxigénszint biztosításával, ami a Loxone-ak nem kihívás, akárcsak az automatizált hűtés-, és fűtésszabályzás sem. A beléptető rendszernek köszönhetően biztonságban érezheti irodáját, míg a jelenlétérzékelők energiaoptimalizálást biztosítanak a tudatos világításvezérléssel.

Speciális épület

Más területeken is megmutatkoznak az automatizáltság előnyei, mint például fogászati rendelők, idősek otthona, borászatok, és sörfőzdék esetén is. Ezekhez az épületekhez olyan automatizált biztonsági megoldásokat tud a Loxone nyújtani, mint az idősek otthonában javasolt személyek felügyelete. Termékelőállítás területén egy automatizált épület képes vészhelyzeti riasztásra, önműködő biztosíték kapcsolóval, vagy vízbetörés esetén, fő vízvezeték lezárással. Az összekapcsolt központi rendszer utasításainak köszönhetően állandó hőmérséklet és páratartalom érhető el, míg például borkészítés esetén távolról, mobilról is nyomon követhető az erjedő bor hőmérséklete. 

ingyenes konzultáció

Klasszikus IT üzemeltetési feladatok, rendszergazdai szolgáltatás.

Amikor önnek megfelelő

Tudjuk, hogy milyen kiszámíthatatlanok a hétköznapok. Kérjen visszahívást olyan időpontban, amikor Önnek is megfelelő!

Büszkék vagyunk, hogy a Digitop Informatika Kft. hivatalos Loxone Silver Partner.

Tegye meg az első lépést a hatékonyabb jövőért!