3 INDOK AZ
AUTOMATIZÁLÁS MELLETT

A Loxone segítségével páratlan módon tudja összehangolni automatizáltan épülete különböző funkcióit. Legyen szó otthonról, irodáról, vagy éppen hotelről, a gondosan kialakított fűtés, hűtés, árnyékolás, biztonsági, és egyéb rendszerek egy harmonikusan működő intelligens épületet eredményeznek.

360 fokos megoldás mindenre

energiatakarékos működés

Teljeskörű biztonság

Milyen épületek automatizálhatóak?

Otthon

A Loxone segítségével páratlan módon tudja összehangolni automatizáltan épülete különböző funkcióit. Hagyja, hogy otthona több mint napi tízezer feladatot lásson el nyomon követve és optimalizálva háza energiafelhasználását. Minden helyiség egy külön élettér, ezért a Loxone, öntanuló rendszerének köszönhetően egyedileg szabályozza a helységek hőmérsékletét. A világításvezérlés, és annak különböző módjai különleges hangulatot tudnak varázsolni akár egy gombnyomásra, míg az önműködő jelenlétérzékelők jóvoltából csak a szükséges területek kerülnek megvilágításra. Az intelligens otthon jelző nem áll meg a falaknál: kevesebb ráfordítással is gondozott kerttel büszkélkedhet, hiszen a Loxone talajszondák információi szerint dönt udvara öntözéséről, de még a fűnyírásról is ő gondoskodik. Mindezek a megoldások magas biztonsági előírásoknak megfelelően működnek, aminek tudatában nyugodt szívvel dőlhet hátra kanapéján, mert tudhatja: ha valaki belép az ajtaján, az otthona úgyis jelezni fogja.

Hotel/étterem

Egy hotel épületének működése nem kis feladattal jár, amiben a Loxone rendszere a tökéletes választás lehet. Az épületben tartózkodók biztonsága tökéletes kezekben van a beléptető rendszer és kamerák központi vezérlésének hála. A jelenlétérzékelésnek köszönhetően hatásosan automatizálható a világításvezérlés, de ugyanennyire energia-, és költséghatékonyan automatizálható a fűtés, hűtés, és szellőztetés is. Ha hotel, akkor ne felejtsük a hozzátartozó parkosított területet sem, legalábbis a Loxone nem fogja, hisz a talaj szenzoroknak és az automatizált központi rendszernek köszönhetően, megfelelő időben fog gondoskodni az öntözésről, és a fűnyírásról is.

iroda

Többségünk több időt tölt el a munkahelyén, mint otthonában, ezért az élhető iroda mostanra elvárás lett a munkavállalók számára is. A jól automatizált irodaépület képes teljesen láthatatlanul működni, mégis segíteni vállalkozását. Mindannyian ismerjük a szellőztetés élettani hatásait a megfelelő oxigénszint biztosításával, ami a Loxone-ak nem kihívás, akárcsak az automatizált hűtés-, és fűtésszabályzás sem. A beléptető rendszernek köszönhetően biztonságban érezheti irodáját, míg a jelenlétérzékelők energiaoptimalizálást biztosítanak a tudatos világításvezérléssel.

Speciális épületek, borászatok

Más területeken is megmutatkoznak az automatizáltság előnyei, mint például fogászati rendelők, idősek otthona, borászatok, és sörfőzdék esetén is. Ezekhez az épületekhez olyan automatizált biztonsági megoldásokat tud a Loxone nyújtani, mint az idősek otthonában javasolt személyek felügyelete. Termékelőállítás területén egy automatizált épület képes vészhelyzeti riasztásra, önműködő biztosíték kapcsolóval, vagy vízbetörés esetén, fő vízvezeték lezárással. Az összekapcsolt központi rendszer utasításainak köszönhetően állandó hőmérséklet és páratartalom érhető el, míg például borkészítés esetén távolról, mobilról is nyomon követhető az erjedő bor hőmérséklete. 

Minden szükségletére megoldást nyújt

Világításvezérlés

Szellőztetés

Időjárás előrejelzés

Hívás szolgáltaltás

Árnyékolás vezérlő

Intelligens hőmérséklet szabályzás

Időskorúak folyamatos felügyelete

Többszobás audio

riasztó központ

Energia menedzselés

Napelemek

Medence kontroll

Kerti öntözés

Szauna vezérlés

Vizualizáció

és még több

ingyenes konzultáció

Kötelezettség nélküli beszélgetésre hívjuk, ahol megismerhetjük Önt és az igényeit.

Amikor önnek megfelelő

Tudjuk, hogy milyen kiszámíthatatlanok a hétköznapok. Kérjen visszahívást olyan időpontban, amikor Önnek is megfelelő!

Büszkék vagyunk, hogy a Digitop Informatika Kft. hivatalos Loxone Gold Partner.

Tegye meg az első lépést a hatékonyabb jövőért!

Ügyfélszolgálat

 

IT Ügyfélszolgálat: H-P 9:00-16:00

Telefon: +36 99 999 031

Email cím: info@digitop.hu

 

LOXONE Ügyfélszolgálat: H-P 9:00-16:00

Telefon: +36 99 799 699

 

Digitop Informatika Kft.

Adószám: 12855687-2-08

9400 Sopron
Ipar körút 6.